“Jag brinner för färg och form där inredning har blivit en naturlig del av mig. 2018 startade jag bolaget MOD Styling och har sedan dess gjort 150 homestylingar i Dalarna och Gävleborg.”

– Marit

Marit O Dybeck - Homestyling & Inredning

Innan MOD Styling tog fart under 2018 så har jag en lång bakgrund inom handeln som visual merchandiser i 15 år där jag skapat attraktiva butiksmiljöer. Min styrka är att jag kan lätt sätta mig in i andras perspektiv och ta mig ann alla sorters stilar och hem för att skapa en fulländad och attraktiv miljö.

Jag brinner för färg och form där inredning har blivit en naturlig del av mitt liv. Jag drivs av att alltid göra det bästa av varje unikt objekt. Som målsättning har jag att alltid överträffa kundens förväntningar och hitta det lilla extra som gör bostaden unik. Jag ser lösningar där andra kanske ser problem. För att lyckas skapa hemtrevliga och personliga bostäder arbetar jag med ljussättning, ommöblering, inredningsdetaljer, textiler och växter.

Lär känna mig mer

”Proffsiga, erfarna, mycket trevliga, vårt hus blev sååå fint när dessa proffs kom in och gjorde det dom är bäst på! Skulle absolut anlita dom igen.”

– Jonna

Allt börjar med en konsultation

Genom en första konsultation hittar vi rätt nivå för din bostad. Kontakta mig för att få veta mer om hur jag kan hjälpa dig med homestyling och en lyckad bostadsaffär.

Rulla till toppen