Homestyling

Med en attraktiv inredning inför kommande försäljning framhäver jag din bostads fulla potential och skapar bättre förutsättningar till fler budgivare och ett högre slutpris. Jag utgår alltid från dina och bostadens förutsättningar för att skapa en ”här vill jag bo”-känsla inför fotografering och visning.

IMG_3892

Framhäv bostadens fulla potential inför fotografering & visning

Jag erbjuder homestyling i alla nivåer från fullt möblemang till att arbeta med din befintliga inredning. Jag hittar detaljer i din bostad som har en stor påverkan på helhetsintrycket och kan därmed skapa attraktiva ytor med hjälp av inredningsdetaljer och ljussättning. Genom att presentera din bostad rätt får du en konkurrensfördel framför liknande objekt på marknaden.
Varje bostad är unik och jag hjälper dig att framhäva din bostad till det fantastiska hem det är för att skapa bättre förutsättningar till fler spekulanter och högre slutpris. Mitt motto är att redan vid visningen ska de potentiella köparna mentalt ha flyttat in, det är då homestylingen verkligen har lyckats.
Homestyling är avdragsgillt, läs mer här.

 

Från hembesök till såld bostad

Vi utgår alltid ifrån ett hembesök där vi tittar på bostadens förutsättningarna inför den kommande homestylingen.

 

1

 HEMBESÖK

På mötet pratar vi igenom målgrupp för bostaden och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt förbereda din bostad inför försäljning.
Vi landar i en offert som passar ditt behov och bostad.

 

2

HOMESTYLING

Vi sköter allt från planering och leverans av möblemang, till den faktiska homestylingen på plats.

 

3

FOTO OCH VISNING

Vi lämnar över bostaden till fotografen och inredningen står kvar under visningsperioden.

 

4

HÄMTNING AV STYLING

När bostaden är såld hämtar vi allt möblemang och önskar er lycka till med nästa boende! 

 

 

”Rekommenderas varmt. En fantastisk styling inför vår husförsäljning av mycket trevlig och kompetent personal. Väl värt varenda krona. Snabb kontakt, smidigt genomförande och ett fantastiskt resultat!”

– Emma

Allt börjar med en konsultation

Genom en första konsultation hittar vi rätt nivå för din bostad. Kontakta mig för att få veta mer om hur jag kan hjälpa dig med homestyling och en lyckad bostadsaffär.

Rulla till toppen